TYDZIEŃ BEZGLUTENOWY

Przekąski (jeśli konieczne): migdały, orzechy nerkowca, prażone pestki dyni i słonecznika.

DZIEŃ 1
Śniadanie: Owsianka (przepis)
II Śniadanie: Koktajl z awokado (przepis) i ciasteczka kokosowe (przepis)
Obiad: Muffiny szpinakowe (przepis)
Kolacja: Sałatka z tuńczykiem (przepis)

DZIEŃ 2
Śniadanie: Kasza jaglana z jabłkami, cynamonem i rodzynkami
II Śniadanie: Cebulaki (przepis) 
Obiad: Naleśniki jaglano gryczane (przepis)
Kolacja: Carpaccio z buraka (przepis)


DZIEŃ 3
Śniadanie: Owsianka (przepis)
II Śniadanie: Koktajl i muffiny czekoladowe (przepis)
Obiad: Zupa dyniowa (przepis
Kolacja: Sałatka

DZIEŃ 4
Śniadanie: Pudding sezamowo marchewkowy (przepis)
II Śniadanie: Kanapki z chlebka jaglanego z siemieniem (przepis) z tapenadą (przepis)
Obiad: Placuszki jaglane z dynią (przepis)
Kolacja: Warzywa gotowane na parze (brokuły, marchew)

DZIEŃ 5
Śniadanie: Owsianka (przepis)
II Śniadanie: Pudding jagodowy (przepis) i chałwa (przepis)
Obiad: Tarta gryczana porowa 
Kolacja: Sałatka

DZIEŃ 6
Śniadanie: Pudding dyniowo jaglany (przepis)
II Śniadanie: Koktajl
Obiad: Kotleciki pieczarkowe (przepis) i sałatka
Kolacja: Warzywa gotowane na parze (szparagi)

DZIEŃ 7
Śniadanie: Owsianka (przepis)
II Śniadanie: Pudding jaglano czekoladowy (kasza jaglana z daktylami i karobem lub kakao)
Obiad: Bakłażany zapiekane z pomidorami
Kolacja: Sałatka

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz